Tuinadviesburo & Hoveniersbedrijf Erik Bergsma

Diensten

Aanleg

Voor de aanleg van nieuwe tuinen, renovatie aan uw bestaande tuin, het snoeien van bomen en hagen, onderhouden van gazons, aanleggen van vijvers, plaatsen van afsluitingen, maar ook het aanleggen van sierbestratingen en bestratingen vormt een belangrijke tak van arbeid binnen ons bedrijf.

Onderhoud

Verder plegen wij onderhoud aan grote parken en verzorgen wij op basis van onderhoudscontracten het tuinonderhoud van veel bedrijven in de regio Gytsjerk. Een voorbeeld is het onderhoud van de tuinen rond Heemstrastate in Oentsjerk. Ook wordt hoveniersbedrijf Bergsma door collega-bedrijven Ingehuurd om te helpen bij projecten waar een groot scala van (specialistisch) materiaal nodig is.

In de wintermaanden behoort het strooien van zout en sneeuwschuiven ook tot de diensten van hoveniersbedrijf Bergsma.

Materieel

Hovernier Bergsma beschikt over veel materieel om het bewerken van tuinen snel en goed aan te  kunnen pakken. Wij investeren doorlopend in nieuwe machines, wat bijpassend voordeel voor u als klant oplevert. Doordat wij zo efficiënt werken is er maar vaak één medewerker nodig in plaats van twee.
Hoveniersbedrijf Bergsma onderscheidt zich door machines die menig ander bedrijf niet tot de beschikking heeft. Veel bedrijven beschikken over een kraantje van 100 centimeter breed, wij beschikken over een kraantje van 70 centimeter waardoor wij op plekken kunnen komen waar andere kraantjes niet kunnen komen. Deze kan ook gehuurd worden, met machinist. Verder beschikken wij over een grote trekker met houtversnipperaar hierdoor wordt het weghalen en vernietigen van bomen en begroeiing een eenvoudige klus.

Tuinadviesburo & Hoveniersbedrijf Erik Bergsma
R van Nautaweg 22
9061 AE
Gytsjerk
tel: 058 2560959
mob: 06 505 869 70

Uw Tuin onze Zorg

© Pronamic Internet, Vormgeving en Software